• Imprimeix

Mireia Massagué guanya el Premi INEFC de Recerca Jove

El premi INEFC va ser atorgat a l'estudiant Mireia Massagué Querol amb el treball "Organització d'un esdeveniment esportiu Solidari a la Vila d'Argentona".

27/12/2018 09:12
Premi INEFC Recerca Jove

El dissabte 22 de desembre es va fer entrega dels Premis de Recerca Jove on es van premiar els treballs de recerca, realitzats durant el curs 2017 per alumnes de 3er i 4rt d’ESO, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà i superior.

El premi INEFC va ser atorgat a l'estudiant Mireia Massagué Querol amb el treball "Organització d'un esdeveniment esportiu Solidari a la Vila d'Argentona".  El Molt Hble. Sr. Joaquim Torra i Pla, President de la Generalitat de Catalunya, la Hble. Sra. Maria Àngels Chacón i Feixas, Consellera d'empresa i coneixement, el Sr. Francesc Xavier Grau Vidal, secretari d'Universitats i Recerca i el Sr. Jordi Solà i Grancha, director de l'INEFC li van lliurar el premi. 

Els Premis de Recerca Jove tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent. Per això, promouen que els alumnes a partir del segon cicle d'ensenyament secundari, amb el suport dels tutors dels seus centres educatius, s'iniciïn en l'àmbit de la recerca científica tot realitzant un treball d'investigació en el qual apliquin els coneixements propis de la seva formació.

Aquests treballs, elements precursors de futures vocacions científiques, són tant de tipus experimental com teòric, i es relacionen amb qualsevol de les matèries dels cicles escolars d'ensenyament secundari, tenint un marcat caràcter interdisciplinari que reprodueix en gran mesura l'actual estructuració de la nostra recerca més capdavantera.

Els Premis de Recerca Jove reconeixen un total de 96 treballs de recerca i 11 centres d'ensenyament secundari pel foment de la participació dels tutors i els alumnes en aquesta convocatòria. Per tercer any consecutiu, s'inclou en aquesta convocatòria el Premi INEFC, amb l'objectiu de fomentar l'interès per la recerca en temes relacionats amb les ciències de l'activitat física i l'esport, que reconeix el millor treball de recerca en aquest àmbit.