• Imprimeix

III WorkShop Internacional “Dones i Esport. La igualtat en joc” a l'INEFC Barcelona

 

Quan

Data28.06.2018 - 29.06.2018

Afegeix al calendari de Google
Workshop dona i esport

LLOC i DATA: Aula Magna 2 de l’ INEFC de Barcelona (Av. Del Estadi, 12-22,  08038 Barcelona). Dies 28 i 29 de juny.

ORGANITZA: INEFC Barcelona, el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona , amb la col·laboració el Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya

Durant aquests dos dies s'analitzarà la situació de les dones i la perspectiva de gènere en les diferents sortides professionals de l'àmbit de les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE): en educació, gestió, entrenament, salut, recreació, etc.

Es generaran espais de reflexió i debat per elaborar propostes que permetin incrementar la presència femenina en les professions vinculades a l’activitat física, l'educació física i l’esport. Les persones assistents podran presentar comunicacions amb dades sobre la situació actual, d’experiències de bones pràctiques per introduir la perspectiva de gènere en tots els contextos laborals de la nostra àrea i impulsar l'intercanvi entre l'àmbit universitari i l'àmbit professional.

Al workshop participaran integrants del Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE) de l'INEFC Barcelona, ​​i comptarà també amb l'assistència i participació de les doctores Leanne Norman (Leeds Becket University, Holanda), Annelies Knoppers (Utrech University, Anglaterra) i Marta Moragas (U. Ramon Llull), entre d'altres.

Des del Comitè organitzador del III Workshop Internacional “Dones i Esport” us animem a participar i fer-hi aportacions que posaran de manifest i donaran visibilitat als projectes que feu des de la vostra organització. La vostra experiència, de ben segur, que resultarà de gran interès per a la resta d'assistents. Podeu presentar propostes de comunicacions sobre projectes i/o experiències, relacionades amb la perspectiva de gènere a l'educació física, l'activitat física i l'esport abans del divendres 1 de juny de 2018.

La inscripció és gratuïta, i s’entregaran certificats d’assistència i de presentació de comunicacions. Teniu tota la informació detallada al programa adjunt. Podeu consultar qualsevol dubte a través del correu giseafe@gencat.cat