• Imprimeix

Programa 2014-2020 Erasmus + Esport 2018 Reunió informativa al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet

Participació de l'INEFC en la Reunió informativa del Programa

 

Quan

Data06.03.2018 - 06.03.2018

Afegeix al calendari de Google

Sessió informativa d’ajuts europeus per

PROJECTES ESPORTIUS

A CATALUNYA

Data: Dimarts 6 de març de 2018, de 18 a 20 hores. 

Lloc: Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet - Sala Pierre de Coubertin (Carrer de Buenos Aires, 56-58   08036 Barcelona)

Organitza: Secretaria General de l’Esport i Diputació de Barcelona

En la Sessió s’exposaran les principals novetats que contempla la Convocatòria 2018 del Programa Erasmus+Esport de la Comissió Europea i els procediments de sol·licitud, una informació interessant per ajudar a aconseguir finançament a projectes esportius, tant pel que fa a activitats col·laboratives com pels esdeveniments esportius europeus sense ànim de lucre i, així, garantir facilitar la internacionalització de l’esport català.

Aquest any prendran protagonisme en la Jornada els projectes esportius liderats o consorciats per entitats catalanes que han estat estimats en darreres convocatòries per la CE i que actualment gaudeixen de fons europeus. Amb la seva intervenció, es posarà de manifest l’experiència de Catalunya en l’elaboració dels projectes i el seu procés de consorci amb entitats d’altres països.

La Jornada s’inclou en el Pla de Formació  de l’Escola Catalana de l’Esport i pretén posar a l’abast del món de esportiu (ajuntaments, entitats, universitats, professionals de l’esport, ...) la informació referent a les possibilitats de finançament que ofereix la Comissió Europea en l’àmbit de l’Esport per a projectes esportius catalans en el marc del  Programa Erasmus +.

Podeu consultar el Programa complert i formalitzar la inscripció gratuïtament, abans del dia 2 de març, a través de l’enllaç . L’aforament es limitat.

 

#esportcat     #FonsUEcat       #ErasmusPlusEsportCat

On

Museu Colet

C/ Buenos Aires, 56-58

08036 Barcelona