• Imprimeix

Jordi Solà, director de l’INEFC, assisteix a Madrid a la reunió extraordinària de la Conferència Espanyola de Degans de Facultats de CAFE (CEDFCAFE), de la qual és vicepresident

20/07/2018 12:07
Conferència Espanyola de Degans de Facultats de CAFE

Fila de baix, d’esquerra a dreta: Membres de la Conferència: Xurxo Dopico, secretari (Universidade da Coruña); José Manuel Garcia, president (Universidad de Castilla la Mancha, Toledo); África Calvo, vocal (Universidad Pablo Olavide, Sevilla), i Antonio Álvarez, vocal (UCAM Murcia). Una representant de la UCAM de Múrcia, i M. José Rienda, presidenta del Consell Superior d’Esports Fila de dalt Xavi Iglesias (INEFC Barcelona), Jordi Solà, vicepresident de la Conferència, i Fernando del Villar, president de l’Associació Científica (Universitat Rey Juan Carlos, Madrid.)

Acompanyat del director del centre de Barcelona, Xavier Iglesias, el director de l’INEFC va assistir, el passat 18 de juliol, a la reunió extraordinària de la CEDFCAFE que va tenir lloc a les instal·lacions de l’INEF de Madrid.

L’objectiu de la reunió era aprovar l’esborrany de competències dels graus de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per presentar-lo al Consell interuniversitari espanyol.

 

La secretària d’Estat per l’Esport, M. José Rienda, va rebre els i les participants a l’acte.