• Imprimeix

El Dr. Gerard Moras, professor de l'INEFC Barcelona, guanya el premi a l'Emprenedoria dels Premis Empresa i Esport

05/12/2018 13:12
El Dr. Gerard Mores, professor de l'INEFC Barcelona, guanya el Premi Empresa i Esport

El projecte Suiff ha rebut, en la VI edició dels Premis Empresa i Esport, el premi a l’Emprenedoria, que reconeix l’start-up de creació posterior a juliol del 2015 amb més potencial durant l’any 2018. En aquest projecte, hi ha participat l'INEFC a través d'un conveni de col·laboració. El Dr. Gerard Moras, professor de l'INEFC Barcelona, ha coordinat el projecte conjuntamente amb el Dr. Sergio Rodríguez.

L'INDESCAT atorga aquests premis a la Innovació, l’Emprenedoria, la Internacionalització i el Partenariat, amb l’objectiu de reconèixer els quatre projectes del sector esportiu més destacats en aquests àmbits. L’acte de lliurament es va celebrar a ESADECREAPOLIS i va comptar amb l’assistència de gairebé 200 persones de l’àmbit institucional, empresarial i esportiu.

Suiff ha creat el primer sistema que mesura l’entrenament de força, amb exercicis dinàmics i estàtics, que mostra tant les mètriques de l’activitat realitzada com plans d’entrenament tutoritzats i adaptats a les necessitats de cada usuari.

 

INDESCAT atorga els Premis Empresa i Esport a la Innovació, l’Emprenedoria, la Internacionalització i el Partenariat, amb l’objectiu de reconèixer els quatre projectes del sector esportiu més destacats en aquests àmbits

Per saber-ne més