• Imprimeix

El professor de l’INEFC Lleida, Andreu Camps, participa en la primera edició de l’Executive Master in Sport Law Programme

02/01/2018 13:01
Executive Masters in Sport Law Programme

El professor Andreu Camps del Centre de Lleida de l'INEFC va participar en l’avaluació dels projectes finals de la primera edició de l’Executive Masters in Sport Law Programme. El màster l’ha desenvolupat l’Acadèmia Olímpica de Qatar amb la col·laboració de Solidaritat Olímpica del Comitè Olímpic Internacional i del Tribunal Arbitral de l'Esport de Lausanne del qual és membre el professor Andreu Camps.

El tribunal avaluador estava format també pel senyor Pere Miró, director general adjunt del Comitè Olímpic Internacional; el senyor Husain A H Z Al-Musallam, director general de l'Olympic Council of Asia; el senyor Matthieu Reeb, secretari general del TAS, i el senyor Michele Bernasconi de la Universitat de Zurich i director del màster.

L’endemà de la defensa dels projectes finals del màster es va procedir a la cerimònia de lliurament dels diplomes corresponents, que va presidir el príncep HE Sheikh Joaan bin Jamad Al Thani, president del Comitè Olímpic de Qatar.

El màster l’ha desenvolupat l’Acadèmia Olímpica de Qatar amb la col·laboració de Solidaritat Olímpica del Comitè Olímpic Internacional i del Tribunal Arbitral de l'Esport de Lausanne del qual és membre el professor Andreu Camps.