• Imprimeix

III Workshop Internacional La igualtat en joc: Les dones en les professions de l'esport

02/07/2018 11:07
Igualtat en Joc

Gemma Vilaró, directora de l'Escola Catalana de l'Esport, Jordi Solà, director de l'INEFC, Marta Carranza, de l'Institut Barcelona Esports, i Pere Manuel, president del COPLEFC, a la taula presidencial

Organitzat per l'INEFC Barcelona, el Consell Català de l'Esport, l'Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració del COPLEFC, ha tingut lloc al llarg de dues jornades, 28 i 29 de juny, el III Workshop dedicat a la presència de les dones en les professions del sector esportiu. Al llarg d'aquests dos dies s'ha analitzat la situació de les dones i la perspectiva de gènere en les diferents sortides professionals de l'àmbit de les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE): en educació, gestió, entrenament, salut, recreació, etc.

A més de ponències i comunicacions amb dades sobre la situació actual, d’experiències de bones pràctiques per introduir la perspectiva de gènere en tots els contextos laborals de la nostra àrea i impulsar l'intercanvi entre l'àmbit universitari i l'àmbit professional, s'han generat espais de reflexió i debat per elaborar propostes que permetin incrementar la presència femenina en les professions vinculades a l’activitat física, l'educació física i l’esport. 

Al workshop hi han participat integrants del Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE) de l'INEFC Barcelona, ​​i també ha comptat amb l'assistència i participació de les doctores Leanne Norman (Leeds Becket University, Holanda), Annelies Knoppers (Utrech University, Anglaterra) i Marta Moragas (U. Ramon Llull), entre d'altres.

La diversitat és una oportunitat per al creixement de les organitzacions