• Imprimeix

Ja tenim el nou Diari INEFC

Com cada any, amb motiu del Saló de l'Ensenyament, surt a la llum el Diari INEFC

14/03/2018 15:03
diari inefc 2018

Coincidint amb el Saló de l'Ensenyament, s'ha publicat com cada any el Diari INEFC, un compendi dels fets acadèmics més importants que s'han produït a l'INEFC al llarg de l'any, informació sobre tota l'oferta formativa tant de grau i postgrau, com de l'Escola de Tècnics i formació continuada, així com dels grups de recerca, mobilitat, informació sobre les vies d'accés, etc. A més, el Diari conté reportatges i entrevistes sobre la vida esportiva i professional d'alumnes i exalumnes de l'INEFC tant de Lleida com de Barcelona en l'apartat de "Gent de l'INEFC". 

Enguany destaca especialment l'entrevista a Aitor Ariño Bengoechea, jugador del FC Barcelona d'Handbol i alumne de l'INEFC Barcelona. Ens explica el que representa estudiar i jugar a primer nivell i com el Programa de suport a estudiants esportistes d'elit l'ha ajudat a compaginar ambdues coses. També és interessant l'entrevista a l'exalumna Sara Carmona, influencer de renom que, entre altres coses, aprofita les xarxes socials per crear reptes esportius.

El Diari INEFC també conté un apartat dedicat a les experiències professionals internacionals, amb entrevistes a Joel Donés i Borja Álvarez, que ens expliquen la seva exprència a la Xina com a preparadors físics en l'àmbit futbolístic.

Pel que fa a la recerca, podrem llegir-hi una entrevista molt interessant a Verónica Muñoz, que està acabant la seva tesi doctoral a l'INEFC Lleida, sobre la importància de la formació en l'afectivitat per al futur professorat d'educació física i alumnat d'ESO, recollint les tendències més actuals de l'ensenyament-aprenentatge.

Podreu trobar el Diari INEFC al Saló de l'Ensenyament, a ambdós centres o al web (enllaç al Destaquem).

 

Hi trobareu informació del grau, dobles graus, màsters, proves d'accés, plans d'estudis, i també interessants reportatges sobre "Gent de l'INEFC"

Destaquem