• Imprimeix

Jordi Garcia i Laura Gómez, exalumne i alumna d'INEFC Barcelona, guanyen la Triatló de Barcelona

08/10/2018 12:10
wert

L'exalumne Jordi Garcia, amb un registre d'1h 27 m 29 s, i l'alumna Laura Gómez, amb un temps d'1 h 37 m 57 s, ambdós de l'INEFC Barcelona, han estat els guanyadors en la categoria Elit de l'11a edició de la Barcelona Triathlon by Santander, una de les curses d'aquesta disciplina que aplega més participants de tot l'Estat. Més de 4.100 atletles provinents de 30 països han corregut aquesta cursa, que en aquesta ocasió ha hagut de prescindir de la prova d'aigua per l'estat del mar. 

Cal destacar que l'edició d'enguany, a més d'haver obtingut un rècord de corredors i corredores que l'han convertida en la primera d'Espanya quant a participació, ha tingut una presència femenina del 25%.  

Jordi García, exalumne de l'INEFC Barcelona, ha finalitzat la temporada amb una medalla d'or a la Copa d'Europa de València, una de plata al Campionat d'Espanya Triatlón Sprint i una de bronze als Jocs del Mediterrari. Per la seva banda, l'alumna de l'INEFC Barcelona Laura Gómez és subcampiona d'Europa de duatló i subcampiona del món de triatló cross.

L'INEFC els felicita pels èxits assolits.