• Imprimeix

Junta de centre de l'INEFC Barcelona i Lliçó magistral de la Dra. M. Teresa Anguera

09/10/2018 13:10
erty

El dia 9 d'octubre ha tingut lloc la Junta de Centre de l'INEFC Barcelona. L'acte ha començat amb la lectura de la memòria del curs 2017-2018 per part del director de centre, el Dr. Xavier Iglesias, que ha volgut agrair la implicació de professorat, PAS i alumnat per fer de l'INEFC una institució de referència.

Tot seguit, com és habitual en la inauguració de curs, s'ha fet la Lliçó magistral, que enguany ha estat impartida per la Dra. Maria Teresa Anguera, acadèmica de gran prestigi, investigadora i delegada de la Universitat de Barcelona a l'INEFC durant molts anys, que és tot un referent en l'àmbit de la recerca.

Amb el títol de "L'observació del comportament esportiu com a mixed method en si mateixa", la Dra. Anguera ha dissertat sobre els mixed methods, una autèntica revolució dins de l'àmbit de la recerca del segle XXI, gràcies a canviar tècniques de recerca qualitatives i quantitatives. Amb motiu de la seva propera jubilació, l'INEFC li ha volgut retre un sentit homenatge amb el lliurament d'un guardó.

 

"L'observació del comportament esportiu com a mixed method en si mateixa", ha estat el títol de la Lliçó magistral impartida per la Dra. Maria Teresa Anguera.

Enllaç relacionat