• Imprimeix

L'ECC imparteix cursos d'acreditació internacional en cineantropometria per la ISAK a l'INEFC Barcelona i a la vienesa Universitäts-Sportinstitut Wien

04/12/2018 09:12
ISAK_1
ISAK_2
ISAK_3

Aquest cap de setmana des de l’Escola Catalana de Cineantropometria (ECC) s’han impartit dos cursos d’acreditació internacional en cineantropometria per la ISAK.

Un curs de nivell 1 i nivell 2 impartits per la ISAK a la Universitäts-Sportinstitut Wien (University of Vienna), pels professors Dr. Jordi Porta i Sr. Toni Solà. Hi han participat 16 alumnes.

Un curs de nivell 1 a l’INEFC Barcelona impartit pels professors Dr. Alfredo Irurtia i Sr. Jordi Sarola. Hi han participat 22 alumnes.

L’ECC és l’únic centre acreditador de la ISAK a Catalunya i, addicionalment a la organització dels mateixos cursos, desenvolupa estudis de recerca aplicada. Un exemple és el darrer publicat a una revista d’alt impacte (PlosOne).

 

  

L’ECC és l’únic centre acreditador de la ISAK a Catalunya i, addicionalment a la organització dels mateixos cursos, desenvolupa estudis de recerca aplicada