• Imprimeix

L'INEFC al Festival de la Ciència

És la 3a edició que l'INEFC participa en aquest festival on es presenten investigacions de diferents àmbits

11/06/2018 10:06
L'INEFC al Festival de la Ciència 2018

Josep Maria Padullés i Joan Cadefau amb l'alumnat voluntari present al Festival de la Ciència

L'INEFC ha participat un any més al Festival de la Ciència que organitza l'Ajuntament de Barcelona al Parc de la Ciutadella. Investigadors i alumnat han organitzat diversos tallers i activitats per mostrar l'activitat investigadora del centre. Així, joves i grans han pogut mesurar la velocitat en cursa, la seva força estirant una corda, comprovar com s'entrenen els astronautes a les estacions aeroespacials i fins i tot la velocitat del xut a porteria. 

El festival, que enguany s'ha plantejat al llarg d'una jornada, diumenge 10 de juny, ha tingut una gran afluència de públic. Els tallers de l'INEFC van rebre un gran nombre de visites de totes les edats molt interessades en la tasca investigadora que es desenvolupa al centre universitari tant de Barcelona com de Lleida.

L’objectiu d’aquesta Festa és donar a conèixer la tasca que duen a terme els equips de recerca científica als laboratoris del nostre país, així com despertar la vocació científica entre els més joves. 

Enguany, més de 15.000 persones han participat en les diverses activitats proposades en aquest emblemàtic espai, un ampli ventall d’activitats amb formats diversos i en un ambient festiu i familiar que han permès l’intercanvi de coneixements entre científics i ciutadans.