• Imprimeix

L’INEFC de Lleida celebra les VIII Jornades Científiques

13/11/2018 20:11
Inauguració Jornades Científiques

Acte inaugural de les VIII Jornades Científiques

El centre de l'INEFC de Lleida ha acollit les VIII Jornades Científiques on s'han pogut exposar 30 treballs de: TFGTFM i de Grups de Recerca.
L'acte que s'ha iniciat a les 10 del matí ha estat inaugurat pel vicerector d'Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL, Dr. Joan Biscarri, acompanyat del sotsdirector de Recerca, Dr. Pere Lavega i el director del centre, Dr. Alfredo Joven.
La jornada s'ha iniciat amb l'olímpica, Laura Orgué que ha explicat el seu projecte esportiu en l'àmbit de l'esquí i de la modalitat de Quilòmetre Vertical.

Laura_Orgué

 

Tot seguit han tingut lloc les presentacions dels 30 pòsters de TFG, TFM i Grups de Recerca.

Presentacio_Posters

 

Els pòsters premiats han estat:

Primer millor pòster en la modalitat Treball Final de Grau,

Elena Baena Segado amb el títol: Impacte d'una proposta d'autogestió en Educació Física sobre el desenvolupament de la competència personal i interpersonal des de la perspectiva de l'alumnat".

 

Segon millor pòster en la modalitat Treball Final de Grau,

Gerard Merino Elgarrista amb el títol: Obtenció del Perfil Velocitat-Temps a partir de la tecnologia GPS”.

 

Tercer millor pòster en la modalitat Treball Final de Grau

Eduard Gabriel Mora, amb el títol:Análisis de la efectividad de las técnicas de red y definición en pàdel”.

 

Millor pòster en la modalitat Treball Final de Màster,

David Vallecillos Marsal amb el títol: “Anàlisi del reial decret 242/2009, del 27 de febrer. Convalidació entre els ensenyaments professionals de dansa i esportistes d’alt rendiment i l’educació física en centres de secundària i/o batxillerat”

La cloenda de la jornada a estat a càrrec del director general de l'INEFC, Sr. Jordi Solà que ha encoratjat a continuar en la línia de difondre els treballs que es generen des de l'Activitat Física i l'Esport.

Clausura

Un total de 411 assistents entre, PDI, PASS, alumnat i altres, han participat a les VIII Jornades Científiques del centre de Lleida