• Imprimeix

El Japó arriba a la Biblioteca de l'INEFC Barcelona

Per celebrar la festivitat de Sant Jordi, s'hi poden consultar diversos volums sobre l'esport al Japó

17/04/2018 09:04
Japonisme

La mostra de llibres "L'esport al Japó" es podrà visitar a la Biblioteca de l'INEFC entre el 16 i el 28 d'abril

 

Del 16 al 28 d'abril, a la Biblioteca de l'INEFC Barcelona es pot veure una mostra de llibres sobre l'esport al Japó. Aquesta exposició forma part d'una iniciativa de les biblioteques del Parc de Montjuïc per celebrar enguany la festivitat de Sant Jordi.

L'activitat, que porta per nom "Montjuïc, un llibre obert", ofereix com a matèria comuna el Japó i la cultura japonesa. A cada biblioteca es podran consultar els llibres relacionats que s'han seleccionat i exposat a les sales de lectura. Al seu torn, la idea vol ser un motiu per descobrir les biblioteques d'aquestes entitats, passejar pel parc, travessar els jardins de Laribal, els jardins del Teatre Grec o descobrir qualsevol dels racons secrets de Montjuïc.

A més de l'INEFC Barcelona, les biblioteques que participen en aquesta activitat són les de la Fundació Joan Miró, l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el Museu Etnològic de Barcelona, el MAE-Centre de Documentació i el Museu de les Arts Escèniques.

 

 

Amb aquesta activitat, l'INEFC participa en la iniciativa "Montjuïc, un llibre obert", que vol donar a conèixer les biblioteques de les entitats emplaçades al Parc de Montjuïc