• Imprimeix

Participació de l’OCE al TecnoCampus Mataró

12/06/2018 12:06
OCE

Míriam Rocher, coordinadora de l'OCE, va presentar l'estudi "El mercat de treball en el context de l'esport a Catalunya"

L’Observatori Català de l’Esport (OCE) va participar amb una ponència, el passat 7 de juny de 2018, al Fòrum del Talent Salut i Activitat Física del TecnoCampus Mataró (Universitat Pompeu Fabra).

El Fòrum del Talent és un punt de trobada entre les institucions, l’alumnat i futurs graduats i graduades de Ciències de l’Activitat física i l’Esport (CAFE) de l’Escola Superior de Ciències de la Salut de TecnoCampus, amb l’objectiu que els estudiants coneguin de primera mà les necessitats del mercat laboral.

L’OCE va presentar les dades del sistema esportiu català, i l’estudi del mercat de treball en el context de l’esport a Catalunya per informar sobre la seva situació actual i concretament la de les persones llicenciades/graduades en CAFE.

El programa del Fòrum comptava també amb una ponència del COPLEFC i una taula rodona d’orientació professional, impartida per ponents de diferents sectors de l’activitat física i l’esport.