• Imprimeix

Publicació del llibre "Educación Física y pedagogía crítica: propuestas para la transformación personal y social", una coedició de la UdL, l'INEFC i la UV

En aquest volum es dibuixen propostes per alinear l'Educació Física a les pedagogies crítiques del segle XXI

21/03/2018 11:03
Educación Física y pedagogía crítica

En el marc de col·laboració entre la Universitat de Lleida (UdL) i l'INEFC, acaba de sortir publicat el llibre Educación Física y pedagogía crítica: propuestas para la transformación personal y social, coeditat per la mateixa UdL, l'INEFC i la Universitat de València (UV).

Aquesta publicació, coordinada per la professora de l'INEFC Lleida Eloïsa Lorente i pel professor Daniel Martos, de la Universitat de València, és el volum núm. 6 de la col·lecció Motriu, i aplega autors i autores nacionals i internacionals de prestigi reconegut dins l'àmbit de l'educació física, entre els quals, a més de la seva coordinadora la Dra. Lorente, hi ha el Dr. Alfredo Joven, també de l'INEFC de Lleida, i la Dra. Susanna Soler, de l'INEFC de Barcelona.

Aquest volum fa aportacions d'interès des d'una perspectiva crítica i de transformació social, i ens ofereix experiències i investigacions que ens apropen al valor de canvi que l'educació física pot exercir en l'entramat de les desigualtats i marginacions socials. Les seves propostes suggereixen idees i maneres de donar veu als joves repensant determinats valors i actituds.

Experiències i investigacions que ens apropen al valor de canvi que l'Educació Física pot exercir en l'entramat de les desigualtats i marginacions socials