• Imprimeix

Renovació d'aules a l'INEFC Barcelona

Les aules 1 i 2 són les primeres que s'han reformat i la intenció és continuar actualitzant altres espais docents

22/03/2018 10:03
aules

Les noves cadires permeten el treball en grup i els nous endolls a terra faciliten l'ús de les noves tecnologies

Les aules de l'INEFC Barcelona s'estan reformant per tal d'adaptar-les als requeriments dels nous mètodes d'ensenyament-aprenentatge. Amb aquest objectiu s'ha iniciat un procés d'actualització de les instal·lacions i el mobiliari de l'aulari del centre de Barcelona per tal que fer-lo compatible amb l'aprenentatge compartit, la co-creació i les discussions obertes a classe, entre altres aspectes.

Les reformes s'han iniciat per les aules 1 i 2 de la planta principal, dos espais que havien quedat obsolets, tant per les seves instal·lacions com pel mobiliari que contenien.

Entre altres accions, s'hi ha instal·lat un nou sistema de climatització, s’hi ha renovat el sostre amb nou enllumenat  i s’han col·locat caixes d’endolls al terra i a les parets que faciliten el treball en grup per tot l'espai de l'aula i permeten una millora de l'ús de les noves tecnologies.

Pel que fa a l’equipament, s'ha renovat el mobiliari tant per als alumnes i com per al professor, s'hi ha posat una nova pantalla de projecció i noves pissarres, un nou armari d'audiovisuals i dos estors que permeten enfosquir totalment l’aula o matisar la claror.

La intenció és continuar millorant els espais docents per tal d'adaptar-los als nous reptes de futur.

 

El nou mobiliari permet passar d’una classe tradicional a un espai que facilita l'aprenentatge basat en el treball en equip