• Imprimeix

Visiten l’INEFC Barcelona alumnes del 39è Curs de Solidaritat Olímpica

14/05/2018 17:05
solidaritat

Alumnes del Curs acompanyats de Jordi Solà, director de l'INEFC, i Xavier Iglesias, director de l'INEFC Barcelona

Dijous 10 de maig, el senyor José Manuel Vela Fernández, del Departament de Preparació Física del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), amb un grup de 16 alumnes del 39è Curs de Solidaritat Olímpica van visitar l’INEFC Barcelona, on van ser rebuts pel director de l'INEFC, Sr. Jordi Solà, i pel director del centre de Barcelona, Dr. Xavier Iglesias.


Per la seva banda, la senyora Elena Gil, responsable del departament de Relacions Externes i Publicacions, els va fer una presentació la revista científica Apunts d’Educació Física i Esport, i tot seguit la Dra. Pedrona Serra els va explicar les línies d’actuació d’INEFC Global, projecte institucional que promou la internacionalització de l’INEFC. Després de fer una visita a les instal·lacions del centre, van ser atesos per Josep Maria Padullés, que els va impartir una sessió formativa.

Aquests cursos estan afavorits pel Programa de Beques Olímpiques per a entrenadors de Solidaritat Olímpica, del Comitè Olímpic Internacional.

Aquests cursos estan afavorits pel Programa de Beques Olímpiques per a entrenadors de Solidaritat Olímpica, del Comitè Olímpic Internacional