• Imprimeix

Xerrada col·loqui sobre Dislèxia i TDAH, a l'INEFC Barcelona

16/05/2018 11:05
dislexia

María Zapata, Javier Hernández, cap del departament d'Educació de l'INEFC, María José Montilla, cap del projecte SAENEE, Luis Darriba, expert convidat a la xerrada, Xavier Iglesias, director de l'INEFC Barcelona, Víctor Labrador, cap del projecte de Formació de l'INEFC Barcelona

Aquest dimarts 15 de maig ha tingut lloc la Xerrada col·loqui sobre la Dislèxia i el TDAH amb la participació del Sr. Luis Darriba Fernández, llicenciat en Ciències de l’Educació, mestre, membre de l’equip directiu de l’Escola Pepa Colomer i president de l’Associació Catalana de Dislèxia, persona amb dislèxia i expert en el tema.

L'activitat ha estat organitzada des del Servei d’Atenció a Estudiants amb Necessitats Educatives Específiques (SAENEE) amb l’ objectiu principal de promoure accions que millorin la concienciació i la sensibilització dels membres de la comunitat universitària envers els diferents trastorns que presenten un percentatge dels estudiants i les estudiants universitàries. 

El SAENEE s'ha creat aquest curs 2017-2018 amb el ferm propòsit de contribuir a assolir un model de societat més just.

L’objectiu des de l’INEFC és garantir el tracte equitatiu i la igualtat d’oportunitats i disminuir les barreres per a la participació i l'aprenentatge que diversos estudiants del centre, amb diferents trastorns de l’aprenentatge i discapacitats, poden trobar-se al llarg del seu pas pel centre de Barcelona.

 

El SAENEE s'ha creat aquest curs 2017-2018 amb el ferm propòsit de contribuir a assolir un model de societat més just i equitatiu