• Imprimeix

Salutació del director

Jordi Solà

En nom de l’Institut Nacional d’Educació Física i Esports de Catalunya (INEFC) us dono la benvinguda al nostre web. En els 40 anys que ja han passat des de la creació del centre de Barcelona, l’INEFC ha estat i és una institució amb voluntat de servei a la societat que l’acull i l’ajuda a desenvolupar-se.

L’INEFC, organisme autònom, forma part de la Secretaria General de l’Esport (SGE), conjuntament amb el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), i el Consell Català de l’Esport (CCE). La SGE està adscrita al Departament de la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya. L’organisme autònom està format pels centres de Barcelona i Lleida, els quals estan adscrits a la Universitat de Lleida i a la Universitat de Barcelona, respectivament.

Aquesta doble pertinença permet estar en contacte tant amb la realitat social relacionada amb el món de l’esport, l’educació física, la gestió esportiva, la salut i el benestar de la població, com amb la relacionada amb la creació i transferència de coneixement.

En els darrers anys els dos centres de l’INEFC han fet un gran esforç per adequar el perfil del professorat a les creixents exigències del món universitari. Actualment, hi ha 9 grups de recerca reconeguts i es participa en 17 màsters, alhora que s’han endegat dues dobles titulacions al centre de Lleida i s’ha modificat el pla d’estudis a Barcelona, implementant-s’hi 5 mencions.

L’objectiu sempre ha estat i és treballar per aconseguir la millor formació per a les graduades i graduats, per tal d’oferir-los la més adaptada a les circumstàncies i preferències pròpies i del mercat laboral, i als canvis d’hàbits socials relacionats amb el nostre àmbit.

Per aquests motius esperem que el web que visiteu us sigui útil per resoldre qualsevol dubte sobre l’oferta formativa. Si hi trobeu a faltar qualsevol cosa, podeu contribuir a la seva millora a través de la bústia que teniu a la vostra disposició. 

Agraïm els vostres suggeriments, consultes i observacions.

Jordi Solà i Grancha
Director de l’INEFC

Data d'actualització:  18.12.2017