Per a formalitzar la preinscripció a qualsevol dels dos màsters oficials que ofereix el centre de Barcelona de l'INEFC cal que empleneu la sol·licitud d'acord amb el calendari de preinscripció i la presenteu al registre amb la documentació requerida.

Els màsters oficials del centre de Barcelona de l'INEFC tenen un total de 60 crèdits ECTS. Els cursos són anuals, presencials i tenen una durada de setembre a juny. 

S’ofereixen 35 places.

El màster d’Activitat Física i Salut es realitza tot el curs, els divendres de 15 a 21 h i els dissabtes de 8 a 18:30 h.

El màster de Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell es duu a terme al 1r semestre, els divendres de 14 a 21 h i a partir del 2n semestre (febrer), els divendres de 14 a 21 h i de 8 a 18 h.

El preu del màster és el preu públic establert per la Generalitat de Catalunya i on podreu trobar el preu del crèdit, que es pot consultar a: http://www.ub.edu/acad/matricula/preus.html

El màster oficial té un cost aproximat de 2.900 €/anual (taxes incloses).

En català (45%), castellà (45%) i anglès (10%).

 

Per accedir a un màster, els estrangers heu de legalitzar els documents acadèmics expedits a l’estranger (títols i certificats), segons el país de procedència.

Data d'actualització:  25.01.2018