• Imprimeix

Cos docent

  • Carrasco Marginet, Marta: Doctora en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Diplomada en Infermeria. Professora col·laboradora al Centre de Barcelona de l’INEFC. Dietista-Nutricionista al Consell Català de l’Esport (Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya). Membre del Grup de Recerca en Ciències de l’Esport de l’INEFC Barcelona.  Instructora, Nivell 3 ISAK
  • Irurtia Amigó, Alfredo: Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Professor de l’INEFC Barcelona. Membre del Grup de Recerca en Ciències de l’Esport de l’INEFC Barcelona. Acreditació en Recerca (AQU). Instructor, Nivell 3 ISAK. Director de l’ECC.
  • Porta Manzañido, Jordi: Doctor i Catedràtic en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (INEFC Barcelona). Enginyer electrònic. Membre del Grup de Recerca en Ciències de l’Esport de l’INEFC. Antropometrista Criteri, Nivell 4 ISAK. President honorífic i responsable acadèmic de l’ECC).
  • Porta Oliva, Mireia: Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, i dels màsters de Nutrició Esportiva de la Universitat Europea de Madrid i Isabel I de Castilla. Nutricionista del  Assessora d'empreses de suplementació i aliments funcionals. Nutricionista deportiva en el 1r Equipo del Tottenham FC (UK). Instructora, Nivell 3 ISAK.
  • Sarola Gassiot, Jordi:  Graduat en Nutrició Humana i Dietètica. Professor a l’ESCST de Tecnocampus de Mataró (Centre adscrit a la UPF). Col·laborador docent en diversos programes universitaris. Fundador y director del Centre de Nutrició i Dietètica Fontanella. Soci fundador de l’Agrupació de Dietistes-Nutricionistes Especialitzats en Esport de Catalunya (ADNEEC). Instructor, Nivell 3 ISAK.
  • Solà Perez, Toni: Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica. Col·laborador docent en diversos programes universitaris. Màster en Fisiologia Integrativa. Màster en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments. Màster en Nutrició i Salut. CEO de Realmet Institute. Instructor, Nivell 3 ISAK.
Data d'actualització:  18.12.2017