• Imprimeix

III Fòrum INEFC Global

Enguany tindrà lloc el III Fòrum Internacional INEFC Global 2018 el 13 de juny a l’Escola d’Educació en Ciències del Moviment i Esports de la Unviersidad Católica Raúl Silva Henríquez (UCSH), de Santiago de Chile. Com en edicions anteriors, el jornada representa un punt de trobada d’acadèmics de diverses institucions que conformen en el projecte INEFC Global, de països com Algèria, Argentina, Brasil, Colòmbia, Cuba, Equador, Espanya, Guatemala, Itàlia, Mèxic, Perú, Portugal, Uruguai i Xile.
El Fòrum té com a objecte treballar en la constitució de la Xarxa d'Institucions de l'INEFC Global en un model de participació i col·laboració internacional, a més d’aprofundir, entre altres, en al projecte d'una plataforma e-learning.

En el mateix context, els dies 14 i 15 de juny tindrà lloc el I Congrés Xarxa Global Educació Física i Esport, amb l'objectiu de possibilitar l'existència d'un espai per al debat, la discussió, el contrast de criteris i experiències sobre l'educació física, l'esport escolar i l'activitat física i la salut.

Data d'actualització:  24.04.2018