• Imprimeix

L'INEFC, present al Consell de l'Esport Universitari de Catalunya

14/12/2018 11:12
asdf
asdf

El Dr. Xavier Iglesias, professor i director de l’INEFC Barcelona, ha assistit el dimecres 12 de desembre a la reunió del Consell de l’Esport Universitari de Catalunya (CEUC) que s’ha celebrat al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona.

En aquesta la trobada, que ha estat presidida pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Lluís Baulenas, i el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, s’ha constatat el bon ritme d’execució del Pla Estratègic d’Esport Universitari de Catalunya (PEUC) 2013-2020 i s’han presentat les activitats previstes per a aquest curs.

Gerard Figueras s’ha felicitat per la “línia ascendent” que experimenta l’esport universitari del país, ha agraït la tasca de les 12 universitats catalanes i els seus professionals i ha subratllat “l’encert” en la designació d’una vila universitària –enguany és l’Hospitalet de Llobregat– per a cada edició dels Campionats de Catalunya.