En nom del Centre de Barcelona de l’INEFC, us dono la més cordial benvinguda a la nostra institució acadèmica.

Durant més de quatre dècades, l'INEFC de Barcelona ha format milers de professionals que han transformat l'activitat física i l'esport a la nostra societat: professorat d'educació física que dona qualitat a la matèria a les escoles; professionals de la gestió esportiva que dinamitzen els sectors públic i privat; tècnics i preparadors físics que posicionen el nostre esport dins l'elit mundial; entrenadors i entrenadores personals i experts i expertes que potencien el creixement del fitness i el wellness; i, també, personal docent i investigador que desenvolupa la seva tasca a diferents universitats catalanes, a la resta de l'Estat i a l'estranger.

L'INEFC de Barcelona, com a centre universitari, persegueix l'excel·lència amb dos grans objectius: crear i transferir coneixement.

En recerca, el nostre creixement exponencial és fruit de la tasca dels quatre grups de recerca reconeguts al nostre centre. La investigació i les iniciatives d'innovació docent ens han convertit en referents dins l'àmbit de l'activitat física i l'esport.

El grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, màsters universitaris, programa de doctorat i formació continuada, així com publicacions i participacions en congressos i jornades, configuren la nostra transferència de coneixement.

El professorat, el personal investigador i el personal d'administració i serveis, així com tot l’alumnat que ha passat per les nostres aules configurem aquesta gran institució.

#SomINEFC

Xavier Iglesias i Reig
Director del Centre de Barcelona

Data d'actualització:  18.12.2017