• Imprimeix

Cal·listènia

Club de Cal·listènia INEFC Barcelona

El Club INEFC de Cal·listènia  va sorgir de la idea d'Oriol Garcia i Sergi Mataró, dos estudiants de CAFE que practiquen aquesta modalitat, fan exhibicions i competeixen de forma externa a l'INEFC.

Volien traslladar als alumnes els seus coneixements sobre aquest esport que té com a finalitat entrenar amb el propi pes corporal i realitzar figures i exercicis complexos en els quals les qualitats físiques de la força, resistència i flexibilitat són molt presents. A més, es treballa l’originalitat i es fomenten molts valors com la motivació, l'autosuperació, el respecte, la cooperació i la inclusió.

Amb aquest projecte volien aportar el seu gra de sorra per tal que els estudiants de la carrera coneguessin aquesta modalitat i la poguessin experimentar, així com per col·laborar a progressar com a persones i com a grup. Els entrenaments es fan en hores lliures entre classes a la sala de Gimnàstica Esportiva; es dissenyen en funció de diferents nivells de dificultat i cadascú pot escollir el més adequat, i si vol, pot anar per lliure o entrenar en grup.

“Ens agradaria que l’alumnat ho provés sense vergonya i que s'hi animessin tant les noies com els nois, ja que pensem que és una modalitat molt enriquidora. A més, fem reptes per al grup; volem arribar a fer alguna "minicompetició". No obstant, nosaltres seguirem entrenant  amb energia a la sala de Gimnàstica i amb els braços oberts!”

Si t'hi vols apuntar, escriu-nos al compte d'Instagram o envía'ns un correu a clubinefcalistenia@gmail.com.

 

icon instagram @clubinefcalistenia

Club de Cal·listènia INEFC BarcelonaClub de Cal·listènia INEFC Barcelona

Data d'actualització:  30.04.2018