• Imprimeix

Colla castellera

Colla castellera INEFC Barcelona

Un dia qualsevol, al bar de l’INEFC Barcelona, tres estudiants de segon que pertanyen al món casteller o hi havia interactuat, compartien experiències sobre aquesta bonica activitat fins que es van plantejar “per què no fundar una colla castellera universitària?” Doncs ho van tirar endavant.

Actualment hi ha un projecte de colla que encara no té nom. Amb diverses propostes sobre la taula es disposen a tirar endavant amb l’objectiu de practicar aquesta activitat que té un significat cultural tan grau, considerat patrimoni de la humanitat, i gaudir mentre ho fan representant l’INEFC Barcelona. De les tres persones inicials, amb dos assajos comptats, han passat a ser-ne una desena, fins i tot han fet una petita actuació durant l’aperitiu de Nadal del centre. Si l’evolució és bona es plantejaran formalitzar la colla, anar a diades universitàries i actuar amb les altres colles universitàries d’arreu de Catalunya.

Actualment els assajos es fan els dijous d’11 a 12.30 h, al petit camp de futbol situat al costat del camp de rugbi.

“Tota la comunitat INEFC hi està convidada, tant alumnes com professors i professores, amb independència de l’edat, el sexe, l’alçada o el pes, tots i totes som imprescindibles!”

ACTUALMENT AQUEST GRUP S'HA DISSOLT. L'ANY QUE VE POTSER ES REPRÈN.

Colla castellera INEFC BarcelonaColla castellera INEFC Barcelona

Data d'actualització:  30.04.2018