• Imprimeix

Dansa

Emotion. Grup de dansa INEFC Barcelona

Logo Emotion. Grup Dansa INEFC BarcelonaÉs el primer grup de dansa que es crea a l’INEFC de Barcelona, fora dels cursos monogràfics de formació. La idea va sorgir l’any passat, després de dur a terme diverses actuacions, i tot just s’ha format aquest curs. Actualment està compost per nou persones, set noies i dos nois, que  preparen actuacions, munten coreografies, etc., amb la col·laboració de Mercè Mateu, professora de dansa i impulsora del grup.

Aquest equip (Emotion) es va marcar tres objectius: progressar en l’aprenentatge de diferents estils de dansa; treballar el cos, la consciència, l’espai, el temps, l’energia i el moviment, i crear un repertori coreogràfic de diferents estils per presentar-los en actes de l’INEFC, UB i d’altres.

Emotion va debutar el dia 19 de desembre a l’INEFC de Barcelona, on va presentar la seva primera peça, amb un toc nadalenc coincident amb les dates. El seu calendari ja preveu algunes actuacions per als propers mesos.

Des del primer assaig, el grup ha demostrat que té molta força i que vol continuar creixent. Si us hi voleu apuntar, escriviu-nos al compte d'Instagram.

icon instagram@emotion_inefcbcn

Emotion. Grup de dansa INEFC BarcelonaEmotion. Grup de dansa INEFC Barcelona

Data d'actualització:  30.04.2018