• Imprimeix

Escalada

Club Escalada INEFC Barcelona

Logo Club Escalada INEFC BarcelonaEl Club Escalada INEFC Barcelona es va crear l’any 2016 a partir de les inquietuds d’un grup d’estudiants del centre. Actualment està format per 24 escaladors i escaladores de tots els nivells, que pertanyen tant a l’alumnat com al professorat de la casa. L’objectiu del club és dur a terme una activitat on tothom pugui participar, aprendre la tècnica de diferents tipus d’escalada, tant en rocòdrom com al medi natural i compartir entrenaments amb companys i companyes de l’INEFC.

Es fa un entrenament setmanal amb un professional de l’escalada que planifica, dirigeix i acompanya en l’aprenentatge i la millora de cada escalador/a. Aquests entrenaments es duen a terme a l’increïble centre d’escalada Climbat la Foixarda, a 10 minuts de l’INEFC. Aquesta proximitat afavoreix els alumnes a l’hora d’entrenar, que ho poden fer un dia amb l’entrenador, o pel seu compte o en grup, qualsevol dia de la setmana.

Des del Club s’organitzen sortides de cap de setmana, esdeveniments puntuals a l’INEFC i es facilita participar en competicions locals o universitàries.

És per això que, des del Club Escalada INEFC Barcelona, animem tots els alumnes i les alumnes a provar l’experiència i a gaudir de l’escalada, com ho fem nosaltres.

Si t'hi vols apuntar, escriu-nos al compte d'Instagram o envía'ns un correu a info.clubescalada@gmail.com.

 

icon instagram@climbinefbcn

Club Escalada INEFC BarcelonaClub Escalada INEFC Barcelona

Data d'actualització:  30.04.2018