• Imprimeix

Rugbi

Óssos i Osses. Grup de rugbi INEFC Barcelona

Són els Óssos i Osses d’INEF, i formen dos equips de rugbi, un femení i un masculí que estan molt units. Entrenen els dimarts i dijous al camp de l’INEFC, a les hores lliures d’11 a 12.30 h, en uns entrenaments oberts a tothom que vulgui fer esport i sobretot divertir-se.

Participen en tornejos i partits amistosos amb equips d’altres universitats, creant així una gran base i sintonia on es competeix durant el partit i es fan amistats per tota la vida amb el famós 3r temps.

A més, tenen 3 cites importants a l’any, la primera, la Gira Nacional, on fan un intercanvi amb els Correcaminos (l’equip de l’INEF de Granada), i durant uns dies els acullen a casa i  juguen un partit contra ells.

La segona és la Gira Internacional. Cada any viatgen a un dels països del Sis Nacions, on van a veure un partit entre seleccions a l’estadi, i juguen contra un equip local. Enguany van a Escòcia i juguen contra l’equip del Corstorphine Cougars, d’Edimburg.

El darrer és el partit de “Vells vs. Novatos”, en el qual l’equip actual juga contra els membres de l’equip que ja han acabat la carrera, des dels que es van graduar l’any anterior fins als que fa 40 anys que es van llicenciar. És un dia molt emotiu per a tothom, on s’ajunten al camp l’experiència i les ganes de les diverses generacions. Si teniu ganes de descobrir l’ambient i aprendre aquest esport... Ens veiem al camp!

Salut i rugbi!

Si en voleu formar part us us ve de gust provar-ho, envieu-nos un missatge al nostre compte d'Instagram.

icon instagram @rugbyinefcbcn

Óssos i Osses. Rugby INEFC BarcelonaÓssos i Osses. Rugby INEFC BarcelonaÓssos i Osses. Rugby INEFC Barcelona

Data d'actualització:  30.04.2018