• Imprimeix

Cursa de muntanya (trail running)

Club Trail INEFC Barcelona

Logo Club Trail INEFC BarcelonaClub Trail INEFC Barcelona es va crear l’any 2017 per l’interès d’un nombre elevat d’alumnes de la casa. Actualment està format per 13 corredores i corredors de tots els nivells. L’objectiu principal és crear un equip per compartir entrenaments, sortides a la muntanya i participar en esdeveniments esportius.

Els entrenaments es programen un cop a la setmana per la muntanya de Montjuïc. Són sessions de 45 minuts aproximadament on es fan de 7 a 10 km segons els nivells + 15 minuts d’estirament i s’adeqüen al nivell participants per tal que tothom pugui assolir els seus objectius.

Amb vistes al 2018, ens plantegem prendre part en diverses curses de muntanya, crear un esdeveniment per a l’alumnat de l’INEFC on viure l’experiència de córrer una cursa de trail running i organitzar sortides a diferents muntanyes del Pirineu, ja sigui per córrer o simplement per gaudir-ne amb bona companyia.

Des del Club Trail INEFC Barcelona animem tothom a córrer amb nosaltres i a compartir nous reptes i experiències. Si vols formar part d'aquest grup, escriu-nos al compte d'Instagram o envia'ns un mail a info.clubtrail@gmail.com

 

ico_instagram

@trailinefbcn

Club Trail INEFC BarcelonaClub Trail INEFC Barcelona

Data d'actualització:  30.04.2018