• Imprimeix

Cursos per a tothom

Amb l’objectiu de donar resposta a les inquietuds i necessitats de formació dels estudiants i professionals de l’àmbit de l’activitat física i l’esport, l’INEFC – Centre de Barcelona us ofereix diferents cursos de formació distribuïts en dos blocs: 

  • EnForma't BÀSIC
  • EnForma't EXPERT
  • EnForma't CÀPSULES D'ESTIU

La nostra oferta de cursos vol ampliar i complementar els ensenyaments obtinguts al grau i serveix per ajudar les i els graduats i l’alumnat de ciències de l’activitat física i l’esport a apropar-se i/o iniciar-se en el món professional i les seves possibilitats en constant transformació. Alhora, no deixem de proposar aquells cursos pels que heu mostrat interès i altres de nous amb continguts diferents i innovadors.

Així doncs, esperem que l’alumnat hi trobeu un complement idoni per orientar el vostre itinerari professional, especialitzant-vos en qualsevol de les temàtiques que siguin del vostre interès. Igualment, les i els professionals que ja esteu exercint podeu ampliar i renovar coneixements relacionats amb la vostra tasca laboral. Per últim, els estudiants d’altres carreres universitàries i professionals de diversos àmbits de treball també podeu trobar cursos amb temàtiques que us puguin interessar i que us permetin aplicar nous coneixements.