• Imprimeix

Informació i matrícula EnForma't CÀPSULES D'ESTIU

De dilluns 14 de maig al divendres 22 de juny de 2018.

 • Podreu fer la vostra reserva als cursos d’estiu en línia clicant AQUÍ (quan estigui oberta la inscripció).
 • Omplint el formulari podeu fer la sol·licitud d’inscripció a les càpsules que desitgeu.
 • Caldrà que escolliu al desplegable les 5, 10, 15 o 20 càpsules que vulgueu cursar, tenint en compte que n’heu de triar un mínim de 5 i el nombre escollit ha de ser múltiple de 5.  
 • Un cop seleccioneu les càpsules que us interessin, se us confirmarà la disponibilitat de places.
  • D’aquelles càpsules que tingueu plaça, podreu fer el pagament amb la vostra targeta de crèdit/dèbit. El procés de matriculació us durà directament a una passarel·la de pagament. Quan acabeu tot el procés, heu de desar el document, ja que aquest serà el vostre comprovant de pagament.
  • D’aquelles càpsules que no tingueu plaça, us podeu inscriure en una llista d’espera. Si hi ha alguna plaça vacant, se us comunicarà per correu electrònic.

Reserva i confirmació de plaça: sol·licitar la plaça per les 5, 10, 15 o 20 càpsules que desitgeu realitzar contactant amb la Secretaria de Cursos mitjançant qualsevol d’aquestes vies:

 1. Per telèfon: 93 425 54 45, ext. 238 i 262.
 2. Personalment: a l’Oficina d’atenció a l’estudiant del centre.

 La Secretaria de Cursos us confirmarà a l’acte la disponibilitat de plaça per les càpsules que desitgeu. Se us assignarà un codi d’identificació que heu de recordar per fer l’ingrés final.

 

Formalització de la matrícula: des de la Secretaria un cop confirmada la disponibilitat de plaça per les càpsules seleccionades, se us farà arribar un document de pagament. Haureu de fer l’ingrés de l’import corresponent a qualsevol oficina de CaixaBank “La Caixa” dins dels 7 dies naturals següents a la data de la confirmació per part de la Secretaria d’Organització.

Un cop fet el pagament, heu de formalitzar la inscripció fent arribar –mitjançant el correu electrònic o personalment- a la Secretaria d’Organització la documentació següent:

 1. Fotocòpia del comprovant de l’ingrés.
 2. Comprovant de la condició d’alumne/a o col·legiat/ada (si és necessari).

 

Aspectes importants:  Fins que no es realitzi el pagament de la matrícula i es faci arribar la documentació especificada al punt anterior no es considerarà formalitzada la matrícula, si no que, simplement, serà una reserva de plaça.

Des de la Secretaria de Cursos se us confirmarà la recepció de la documentació per correu electrònic.

Si no es realitza el pagament durant el període establert (7 dies naturals a partir de la confirmació de la plaça) l’organització dels cursos considerarà que renuncieu a la vostra reserva i que, per tant, pot cedir dita plaça a una altra persona interessada.

 


Categoria A

 • Persones llicenciades i graduades en CAFE col·legiades
 • Alumnat de l’INEFC, d’altres facultats de CAFE

 

Inscripció

5 càpsules

 

10 càpsules

 

15 càpsules

 

20 càpsules

69 €

127.5 €

168.75 €

180 €

 

Categoria B

 

 • Altres

 

Inscripció

5 càpsules

 

10 càpsules

 

15 càpsules

 

20 càpsules

75 €

135 €

180 €

240 €

 

Cada bloc de 5 càpsules EnForma’t d’estiu té una durada de 15 hores, dividides en 10 de presencials i 5 de no presencials.

1) Per poder acreditar les 10 hores presencials heu de signar les 2 llistes d’assistència de cada sessió (inici i final) que posarà a la vostra disposició l’alumnat col·laborador durant el seu transcurs. S’ha d’assistir a un mínim del 80 % de les hores presencials de cada bloc.

2) Per poder acreditar les 5 hores no presencials de cada bloc, un cop acabades les càpsules, s’ha de respondre el qüestionari que farà arribar l’organització. En aquest formulari hi haurà un apartat on hauràs de compartir una experiència que hagis portat a terme al teu centre o al teu àmbit laboral, o bé una valoració de la teva participació a les càpsules. El termini per presentar-ho serà el divendres 13 de juliol. 

Un cop rebuts els qüestionaris, a tots aquells/es que sigueu aptes i no sigueu professorat del Departament d’Ensenyament, l’INEFC us farà arribar un certificat per correu postal a l’adreça que vàreu facilitar el dia de la vostra inscripció. Això serà durant la setmana del 16 al 20 de juliol. Tots aquells que sigueu professors del Departament d’Ensenyament i sigueu aptes, us constarà al vostre atri la superació del curs.

 

* Formació inclosa en el Pla de formació permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

* Tots els cursos són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits ECTS per part de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU):

Universitat Abat Oliba CEU, Universitat d’Alacant, Universitat d'Andorra, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de les Illes Balears, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Jaume I, Universitat de Lleida, Universitat Miguel Hernández d'Elx, UOV (Universitat Oberta de Catalunya), Universitat de Perpinyà Via Domitia, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Politècnica de València, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Ramón Llull, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de València, Universitat de Vic.

El nombre de crèdits susceptibles de reconeixement per cada curs el determina cada universitat.