• Imprimeix

Lloguer d'instal·lacions

Instal·lacions INEFC Barcelona

L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) de Barcelona, situat a l’Anella Olímpica de Montjuïc, és obra de l’arquitecte Ricard Bofill. Va ser inaugurat l’any 1991, un any abans de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona del 1992, dels quals va ser-ne seu, juntament amb l’Estadi i el Palau Sant Jordi.

L’edifici de l’INEFC Barcelona té aproximadament 33.000 m2 construïts i 15.500 m2 de pistes exteriors. Consta d’aules de diferents mides i diversos espais per a la formació pràctica: una gran sala d’actes central, envoltada de dos pavellons de grans dimensions, una zona especialitzada per a la pràctica de la gimnàstica artística, un camp de futbol, un espai per a l’atletisme, dos camps de volei de platja, etc., tots espais versàtils que permeten allotjar activitats de caire molt divers.

Aquest recinte acull esdeveniments com la 080 Barcelona Fashion week, fins al Campionat del món d’esgrima femenina que s’hi celebra cada any, així com actes institucionals de tota mena, i fins i tot activitats privades com ara casaments o celebracions de col·lectius.

Envoltat d’un marc incomparable, l’INEFC Barcelona ofereix l’avantatge de trobar-se a prop de les principals vies d’entrada i sortida de la ciutat, així com del port i l’aeroport. També permet arribar-hi còmodament amb transport públic o a peu, però també amb autocar o amb el cotxe privat, gràcies a les àmplies zones d’aparcament que ofereix.

080 Barcelona Fashion Week

080 Barcelona Fashion Week (juliol 2016)

 

080 Barcelona Fashion Week (juliol 2016)

080 Barcelona Fashion Week (juliol 2016)

 

Campionat del món d'esgrima femení (2017)

Campionat del món d'esgrima femení (2017)

 

Acte institucional (2017)

Acte institucional (2017)
Data d'actualització:  18.12.2017