• Imprimeix

Personal docent i investigador PDI

Mobilitat sortint

El personal docent i investigador de l'INEFC Barcelona té l'oportunitat de fer estades en altres universitats dins el marc de mobilitat Erasmus+. Alguns dels beneficis que el personal pot obtenir a partir de dur a terme aquestes estades és la millora de competències i perfils professionals, una comprensió més àmplia de pràctiques educatives, millora de les competències en llengües estrangeres, major satisfacció en el seu treball diari,... Aquests beneficis alhora reverteixen en una major qualitat del Personal docent i investigador de l’INEFC Barcelona.

Les estades poden ser en qualsevol de les universitats amb les que l’INEFC Barcelona té conveni, i poden ser entre un mínim de 2 dies i un màxim de 5. Durant l’estada, el personal pot realitzar activitats de docència, d’investigació o d’ambdós tipus.

Per sol·licitar una estada en altres universitats en el marc del programa Erasmus+, podeu contactar amb l'oficina de Mobilitat a través del correu erasmus@gencat.catLa documentació necessària per fer efectiva l'estada és el Mobility agreement.

Data d'actualització:  16.10.2018