INEFC Lleida
  • Imprimeix

35è aniversari de l'INEFC Lleida

Logotip

Ja han passat 35 anys des que l'INEFC de Lleida va començar la seva travessia de vida. Recordo les riuades a Lleida del 1982 com un desastre, aquest va ser el primer curs i pensava: “Quina manera de començar!”. Afortunadament, no va ser una premonició sinó un revulsiu, i certament des de llavors hem viscut moltes "aventures" que, mirant enrere, ens donen una sensació d'emoció compartida de moments importants. Recordant tots i totes, els que hi són i els que han passat, que han construït la nostra pròpia cultura com a centre, amb els nostres errors, manies, costums i hàbits però per descomptat amb una gran passió i compromís amb les persones; amb la fe en per seguir en l'esforç inacabable de ser agents de transformació, de cura i transmissió de valors, una humil plataforma de llançament per fer una mica millor el nostre entorn, el nostre dia a dia.

Per tot això, i al seu torn, per poder explicar-nos com ens va i desitjar-nos el millor, us proposem una trobada. Una trobada d'antic estudiantat, professorat, personal i amistats que ens ajuden i donen suport en una jornada que tindrà lloc el dissabte 19 de maig de 2018.

Aquell dia, a més, farem la presentació i la posada en marxa d'Alumni INEFC Lleida, l'associació d'antics estudiants del centre.

Per tant, reserveu-vos aquell dia, canvieu compromisos i busqueu fotos, records i experiències, ja que ens encantarà compartir-los, riure i donar-nos grans abraçades entre promocions. Els i les actuals estudiants han de ser partícips d'aquesta història que ells i elles també estan construint i saber que l’INEFC de Lleida sempre tindrà una mica de cadascun de nosaltres.

Fredy Joven
Director de centre

L'INEFC de Lleida celebra el proper dia 19 de maig el seu 35è Aniversari amb tot un seguit d'activitats que serviran com a punt de retrobament entre les diferents promocions d'alumnes, professorat i PAS. Us convidem a participar d'aquesta gran festa. No us ho perdeu!

Vídeo

Us convidem a participar d'aquesta gran festa. No us ho perdeu!

Segueix navegant

Programa

11.00h.
Benvinguda i acreditació

 

11.00 a 14.00h.
Torneigs esports oberts: futbol, vòlei platja i molt més. Bany lliure a la piscina

 

12.00h
Visites guiades al Centre
Espais promocionals tòtems - fotos: col·locació fotos i dedicatòries

 

13.00 a 16.00h
Projecció imatges fotos/vídeos promocions
Bany lliure a la piscina
Servei bar - cafeteria (podreu gaudir d'una àmplia oferta d'entrepans freds i calents - menú i vermut)

 

16.00h a 19.00h
Firetes on podràs realitzar moltes activitats: punteria, habilitats, etc. i Photocall per emportar-te un record d'on vas estudiar.

 

16.00h a 17.30h
Tallers de: Flashmob, Circ i Lindy Hoop
Visites guiades al Centre: podràs reviure els espais on vas estudiar.
Espais promocions tòtems: per recordar moments viscuts amb els teus companys

 

20.00h

Inauguració de l'escultura commemorativa i descobriment del graffiti.  
Còctel de retrobament

 

21.00h
Acte presentació d'Alumni INEFC Lleida
Sopar amb actuacions i sorpreses.

 

Sopar d'aniversari

L'INEFC Lleida commemora el 35è aniversari amb un sopar, que té lloc el 19 de maig, obert a alumnes, ex-alumnes, professorat, PAS, i totes les persones interessades. DATA LÍMIT PER FER LA RESERVA DEL SOPAR: DIA 9 DE MAIG

Data d'actualització:  24.04.2018