• Imprimeix

Benvinguda del director d'INEFC Lleida

En nom de l’equip que configurem aquest Centre, format per un seguit de professionals de la docència, la recerca i el suport a les activitats del centre, us volem fer partícips del nostre projecte vinculat especialment a la formació i la recerca, sense oblidar el nostre compromís cultural i social.

La formació de professionals que siguin claus en el nostre entramat social per la millora de la qualitat de vida dels ciudatans, ens suposa un repte i una responsabilitat que assumim amb il•lusió i compromís. En temps de canvis molt ràpids es fa necessari formar en les competències que permetin als nostres estudiants ser capaços d’adaptar-se i resoldre problemes, objectiu prioritari en el nostre projecte. El rol de les activitats físiques en les seves diferents manifestacions és clau en el desenvolupament social sostenible.

El nostre centre porta més de 35 anys en un procés de millora constant, cercant noves oportunitats de titulacions que obrin l’horitzó de l’ocupació. Pensem que l’estudiantat ben preparat podrà donar el millor dins la societat del benestar i de la transferència del coneixement.

Les propostes que oferim per estudiar en aquest campus comencen pel grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, la interessant proposta dels dobles graus de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport + Fisioteràpia i el Grau en Educació Primària + Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. També dins de la formació de postgrau tenim màsters oficials, programa de doctorat, facilitats per fer recerca amb el grups propis i finalment no oblidem la formació més esportiva amb la possibilitat de fer el grau (CAFE) + Formació de Tècnic Esportiu dins de l’Escola de Tècnics Esportius, que permet complementar el ventall de formació.

Us oferim aquesta eina web perquè pugueu estar informats en tot moment de tot el relacionat amb el centre i les persones que el configurem, però ens agradarà més que parleu directament amb nosaltres i que ens ajudeu a fer, cada dia més, un centre que sigui capdavanter i integrador.


Alfredo Joven Pérez
Director

 

Data d'actualització:  18.12.2017