• Imprimeix

Programa de doctorat

Els estudis d'educació superior tenen com a objectiu la formació d'alumnat especialitzat en mètodes de recerca. La consecució d'aquest procés d'aprenentatge és la presentació d'una tesi doctoral, consistent en un treball original, que dóna accés al títol de doctor/a.

El centre, buscant millorar la qualitat de les seves ensenyances, ha activat un nou Programa de Doctorat vinculat a la UdL amb l'objectiu de facilitar a l'alumnat l'adquisició de les competències que es van requerint en l'àmbit de la investigació.

El Programa de Doctorat, vigent des del curs 2014/2015 i regulat sota les directrius del Reial Decret 99/2011, ha estat elaborat per la nostra institució amb l'objectiu d'oferir a l'alumnat una millor qualitat quan a competències i continguts es refereix.

Per garantir aquesta qualitat, el nostre nou programa d'estudis superiors està acceptat per l'Agència de Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i s’ha inclòs dintre dels programes de doctorat pertanyents a l'Escola de Doctorat de Lleida, entitat creada per garantir la qualitat de l’oferta acadèmica i facilitar la gestió dels tràmits administratius.

Grups de recerca

Per portar a terme diferents investigacions dintre del si del nostre professorat s'han format diferents grups -alguns ja consolidats, altres emergents i alguns no reconeguts- amb l'objectiu de poder desenvolupar unes línies de recerca que abastin un ampli ventall de camps d'estudi.

 

Informació relacionada

Data d'actualització:  18.12.2017