• Imprimeix

Aprenentatge

Citació bibliogràfica

A l’hora de citar i presentar les llistes de referències bibliogràfiques es poden utilitzar diferents estils i normes internacionals de redacció de bibliografies. L’estil i norma que es segueix en l’INEFC és la 6a edició del Publication Manual of the American Psychological Association (APA).

Manuals i guies d’ús elaborats per biblioteques universitàries que us poden ajudar a citar i referència amb APA:

Gestor bibliogràfic

Són programes que permeten elaborar i mantenir una base de dades personal amb les referències i documents útils per l’estudi o la investigació.

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UdL ofereix Mendeley per gestionar i inserir referències i per crear bibliografies en els treballs. A més, Mendeley és una xarxa social científica que permet crear grups de treball i posar-se en contacte amb investigadors de tots el món.

Aquest gestor opera mitjançant un programari d’escriptori instal·lable en diversos dispositius i es sincronitza també com un servei d’ús en línia. Pertany al grup Elsevier.

Recursos per al TFG i el TFM

La Biblioguia del servei de Biblioteca i Documentació de la UdL t’ajudarà a elaborar el Treball Final de Grau (TFG) i de Màster (TFM).

Data d'actualització:  18.12.2017