• Imprimeix

Visites guiades

L’INEFC de Lleida, com a centre de titularitat pública, té interès a donar a conèixer el centre al seu entorn social, el coneixement que s’hi imparteix i que s’hi genera. La institució entén com una necessitat tenir les portes obertes per tal que els futurs aspirants a estudiar-hi i les seves famílies el coneguin millor abans d’accedir-hi.

Així, l'INEFC Lleida ofereix visites guiades on s'explica què és l’INEFC de Lleida, què s’hi estudia i les instal·lacions de què disposa. 

Hi ha dos tipus de visites: programades i concertades. Les visites programades se situen dins les activitats de transició de la secundària a la UdL que organitza anualment la mateixa universitat, mentre que les visites concertades són aquelles que s’acorden de manera expressa.

Contacteu

Per sol·licitar visita truqueu a INEFC Lleida

A qui va dirigit

  1. Visites programades: dins d’aquest tipus hi ha visites obertes als alumnes de batxillerat i cicles formatius i altres en les quals es rep futurs alumnes acompanyats dels seus familiars. Consulta les dates i les condicions aquí.
  2. Visites concertades: adreçades a grups de centre educatius amb estudiantat dels darrers cursos d’ESO, batxillerat o cicles formatius. També poden ser sol·licitades per equips de clubs esportius amb jugadors interessats en conèixer millor els estudis en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Si teniu interès en aquest tipus de visites, podeu contactar amb Secretaria de Direcció (direcció.inefc.lld@gencat.cat).

Jornades_Portes_Obertes_3 Jornada_Portes_Obertes_6

Com és la visita

  • Recepció al centre: El representant institucional de l’INEFC rebrà als joves al hall de la piscina, on els donarà la benvinguda.
  • Xerrada “Què és l’INEFC? Consisteix en una presentació informativa sobre l’estructura de l’INEFC, com s’accedeix a estudiar la llicenciatura de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, els estudis que s’hi duen a terme, els diferents itineraris curriculars que es cursen i les possibles sortides professionals dels Llicenciats.
  • Visita guiada per l’INEFC. S’acompanyarà al grup per les diferents zones del nostre centre, informant de les activitats que es duen a terme en cada espai, explicant les curiositats més rellevants de cada lloc i ensenyant als visitants com es viu un dia de classes a l’INEFC-Lleida 
  • Mòdul pràctic (opcional): Per tal que els alumnes puguin gaudir fent activitat física es pot proposar una activitat pràctica. Per poder participar en aquesta activitat cal vestir roba esportiva.

Jornades_Portes_Obertes_4 Jornades_Portes_Obertes

Data d'actualització:  05.11.2018